Farmasi resmi web sitesi değildir Farmasi üye ol = http://www.farmasiint.com/default?RefGuid=71478b23-bfbc-4de7-96ca-e366560b1c80 Hem saglikli hem helal ve kaliteli urunler icin, ek iş imkanı için, farmasi kayıt için kısacası kadına dair herşey icin

Brownie Tarifi

Brownie tarifi

Kek Tarifi

kek

Çikolatalı Brownie

Selamün aleyküm arkadaşlar. Rabbim ömrünüzü hayır için bereketli kılsın.yediklerimiz dert değil deva olsun.

Bugün üzerinde hafif çıtır incecik kabuğu, içinde ıslak ve yumuşacık çikolatalı yapısıyla misler gibi kolay bir brownie tarifi paylaşacağım.

MALZEMELER

1 Fincan Åžeker

1/2 Fincan + 80 gr Bitter Çikolata

3/4 Fincan Un 2 Adet Yumurta

1/4 Çay Kaşığı Karbonat 1 Paket Vanilya

1/4 Fincan Su

1/2 Fincan Sıvıyağ

2 Yemek Kaşığı Espresso Kahve (isteğe bağlı)

YAPILIÅžI

Önce yağ ve çikolatayı benmari usulü eritelim.Hafif erimeye başlayınca su ve kahveyi ekleyip karıştıralım, kaynamadan eridiği zaman ocaktan alıyoruz.direk unu ekleyelim ve spatulayla yedirelim. çok karıştırmamaya dikkat edelim yoksa kek gibi değil de ekmeğimsi bir yapısı olur. karıştiralım soğuyunca yumurtaları ekleyelim,diğer malzemeleri ekleyip karıştıralım ve yağlı kağıt yerleştirdiğimiz tepsiye dökelim 160 derecede 13-16 dk arası pişireceğiz kesinlikle sıcak yemeyin hiç tadını alamazsınız. soğuyunca servis edebilirsiniz. isterseniz üzerine vişne atıp bu tarifi vişneli brownie olarak da yapabilirsiniz.

**BU TARİF 4-5 KİŞİLİKTİR

**Bir çay fincanı 3 kahve fincanına denktir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

@templatesyard