Farmasi resmi web sitesi değildir Farmasi üye ol = http://www.farmasiint.com/default?RefGuid=71478b23-bfbc-4de7-96ca-e366560b1c80 Hem saglikli hem helal ve kaliteli urunler icin, ek iş imkanı için, farmasi kayıt için kısacası kadına dair herşey icin

Bezelye nasıl saklanır

Dondurucuda bezelye

Mevsimi geldiğinde alıp uygun şartlarda saklanan yiyecekler insana hem kolaylık sağlıyor hem de içi rahat bı şekilde sağlıklı biçimde bu yiyecekleri tüketebiliyoruz. Bunlardan biri de bezelye. Tabiki marketlerde kolayca bulabikiyoruz ama özellikle bizfenol A recinesiyle kaplı teneke kutular (ayrıca cıva içeriği) diyabet, kalp damar hastalıklarıyla da ilişkilendiriliyor. Ayrıca içeriğinde BPA gibizararlı bileşenler de var. Kendimize ve sevdiklerimize değer verdiğimizi belli etmenin en güzel yolu sağlıklı beslenmeye özen göstermek. Ayrıca buzluğa atılan bezelyenin görüntüsü taptaze ve açık yeşil oluyor. Konserve deki rahat dağılıyor,tadı değişiyor ve de köyü yeşil soluk bı rengi oluyor. Ayrıca bezelyeyi saklamak oldukça basit:

Mevsimindede (Nisan,mayis) aldığınız bezelyenin içini çıkarıp birer pişirimlik pişirimlik buzdolabi poşetlerine ya da dondurucu için özel saklama kaplarına koyabilirsiniz. Ayrıca illa önceden çıkarmanız da gerekmez dondurucuda taneler birbirine yapışmış orta. Şimdiden deneyimlere kolay gelsin ve afiyet olsun.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

@templatesyard